Morgonpigga studenter sökes för extrajobb inom produktion!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och söker ett extrajobb vid sidan av studierna? Kan du jobba minst två pass i veckan på dagtid? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund söker arbetsvilliga och pålitliga studenter som vill tjäna lite extra vid sidan av skolan. Arbetstiderna kommer att vara förlagda på dagtid mellan 06:05-14:11, därför är det viktigt att du som person inte har problem att stiga upp på morgonen.

Företaget startades 2002 och är ledande inom bag- on- ventil och medicinteknisk förpackningsteknik och har sin fabrik i Karlstad. Du kommer i tjänsten att arbeta extra på företagets produktionsavdelning som paketerare. Du kommer att vara anställd som konsult på StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska studera på minst 50% och kunna vara tillgänglig för att jobba minst 2 pass per vecka under terminstid samt kunna starta omgående. Erfarenhet av liknande arbete är inget krav, men om du har erfarenhet av att ha arbetat i produktion är det meriterande. Du som person är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta självständigt. Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!