Modersmålslärare i kirundi

Om jobbet

Modersmålsundervisning och studiehandledning i kommunens skolor. Pedagogen ska även vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas i förskolan och/eller gymnasiet. Pedagogerna inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan kommunens förskolor och grundskolor under arbetsveckan.

Kvalifikationer
Behörighet som lärare (med språkinriktning) eller modersmålslärare, vilket även ska innefatta svensk pedagogisk examen. Ha kirundi som modersmål samt ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Ha goda kunskaper om den svenska skolans styrdokument. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Maria Gustafsson Boström, 054-540 36 11

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Mångfald och integration ansvarar för modersmålsverksamheten inom förskola och grundskola i Karlstads kommun.