Mobilitetskonsult sökes till Karlstad!

Framtiden · Data & IT · 27 feb

Om jobbet

Är du en fena på data, it eller teknik samt har ett stort intresse för mobilitet? Är du också social, serviceminded och brinner för att hjälpa andra inom samma område?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mobilitetskonsult hos vår kund kommer du att tillhöra en grupp om 5 personer som arbetar med mobila IT-lösningar. Din vardag bjuder på stor variation och spännande utmaningar i form av kundprojekt vars organisation är i behov av dina tekniska lösningar samt kompetens inom området Mobilitet.
Tillsammans med kunden kartlägger du organisationens arbetssätt idag samt tar fram förslag på hur de skall arbeta med sina Mobila IT-lösningar i framtiden.
Som mobilitetskonsult ansvarar du sedan för att genomföra samt införa överenskomna förändringar i kundens IT-miljö. I och med detta ikläds du som konsult olika roller beroende på uppdragets karaktär såsom utbildare, utredare, testare mm.

Avgörande för att du skall lyckas och trivas i denna roll som mobilitetskonsult är vikten av att skapa samt bibehålla goda relationer med kund och att ingjuta trygghet stor. Detta i kombination med stort intresse för IT-drift, för att på bästa sätt kunna förstå kundernas IT miljö. Inledningsvis kommer du som ny att få intern utbildning samt bistå de erfarna kollegorna innan du succesivt växer in i rollen.

För dig som älskar teknik, har ett stort driv framåt, kombinerat med din naturliga förmåga att skapa kontakt med människor, är jobbet som mobilitetskonsult hos vår kund en chans du inte får missa.

Din profil

Skallkrav;
  • Utbildning på lägst gymnasienivå inom data, IT, teknik eller liknande inriktning
  • Tala och skriva svenska och engelska obehindrat
Meriterande;
  • B körkort
  • Tidigare arbete som konsult
Du som söker den här tjänsten är en person som självständigt söker svaren på frågeställningar och som inte räds för att upprätta kontakt med kunder. Du är ambitiös och tycker om att lösa problem.

Villkor

Start; Januari eller efter eventuell uppsägningstid
Tider; Måndag - fredag 08-17 med möjlighet till flex
Lön; Enligt överenskommelse
Omfattning; Heltid
Ort; Utgångsort Karlstad men resor i hela Sverige förekommer

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum, skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Madelene Höglund, 0723020131

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 feb

Om företaget

Vår kund är ett konsultföretag inom mobila IT-lösningar och de arbetar för att utveckla och hjälpa företag med sin mobila arbetsmiljö.
Mer information om vår kund ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.