Mewab söker säljare, inriktning deponi och avfallshantering, med placering i Karlstad

Mewab AB · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Värmlandsföretaget Mewab expanderar och behöver förstärka säljorganisationen. Därför uppkommer möjligheten att få vara med om en spännande resa i ett satsande företag. Har du rätt engagemang, har vi verktygslådan.

Tjänsten som säljare innebär att du ska identifiera och lösa kunders behov och utifrån dessa leverera rätt produkter och tjänster till kund. Kunderna är byggföretag, markkonsulter och större industrier, vilket innebär resor i tjänsten, men även möjligheten att få uppleva många spännande möten med olika typer av människor och verksamheter. Det du ska sälja är tjänster inom avsättning av större avfallsflöden.

Placeringsort är på vårt kontor i Karlstad men du befinner dig ofta ute på fältet. Till tjänsten är det kopplat en introduktion som kommer att hjälpa dig in i rollen. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om du vill växa med oss, tveka inte att ringa vår VD, Joakim Klintred, alternativt skicka in din intresseanmälan redan idag! Det gör du på rekrytering@mewab.se. Vi vill ha din ansökan senast den 31e Oktober.

Mewab startade 1986 och har idag fyra affärsområden: agro, deponianpassning, behandling och industritjänster. För mer information om oss, besök www.mewab.se
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget