Om jobbet

Mc-Mekaniker på Honda MC-Center Karlstad

Vi söker en ny medarbetare till vår verkstad i Hammarö.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du med att utföra service, reparationer på motorcyklar, mopeder, ATV samt montering av tillbehör. Vi arbetar främst med Honda, men har en stor kundkrets som äger andra märken, som vi också hjälper.

Du ansvarar för att utföra reparationer och ibland felsökning. Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Din profil

Vi vill att du har erfarenhet av arbete med främst motorcyklar sedan tidigare.

Vi ser gärna att du har datorvana och ett genuint intresse av motorcyklar och ATV.

A-behörighet på körkortet är ett krav, har du även B-behörighet är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbetet av vårt företag.

Ytterligare information

Tjänsten är en heltidstjänst och börjar med en provanställning på 6 månader. Arbetstiden är 8-17 vardagar, men nån lördag kan förekomma när vi har Honda-dagar eller demohelg.

Ansökan
Har du frågor eller vill ansöka, så kan du maila till per.haglund@hondamccenter.se, eller ringa 070-553 31 20. Hinner vi inte svara, så ringer vi upp. Mailar du, så märk ditt mail med MC-Mekaniker i rubriken.

Din ansökan får gärna innehålla ett personligt brev. Har du ett CV får du gärna bifoga detta också.

Urval och ev kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla Per Haglund

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Honda Mc-Center Karlstad / Hojgaraget i Karlstad AB är ett företag som servat och sålt motorcyklar sedan 2003 och jobbar sedan 2010 främst med Honda som ett av 8 Honda Mc-Center.


Hitta hit

Visa var