Maskinställare till Norma

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta som Maskinställare på Norma? .

Precision och kvalité genomsyrar hela Norma och vi är ett starkt team som brinner för våra produkter. Vår gemenskap, vårt engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Nu letar vi efter en ny medarbetare. Är du beredd att bli medlem i ett marknadsledande team med globala framgångar? Har du vad som krävs?

För att passa in som maskinställare hos oss behöver du brinna för mekanik och automation. Du har stort intresse för att lösa tekniska problem och har en stark vilja samt drivkraft att nå i mål. Du bör vara analytiskt och ha en bra laganda.

Din arbetsdag
Hos oss gäller precision i alla led och i denna roll ansvarar du för att din maskin- eller tillverkningsprocess är inställd på rätt sätt. Det är upp till dig tillsammans med dina arbetskamrater att se till så att tillverkningen alltid sker så optimalt som möjligt. Som underlag används främst produktionsplaner, produktspecifikationer och verktygsförteckningar.

Du förbereder och utför omställningar av maskiner och utrustningar för nya arbetsorder, samt bevakar att gällande kvalitéts- och produktivitetskrav uppfylls. I arbetsuppgifterna ingår också daglig tillsyn för drift och underhåll, utprovning av nya produkter samt deltagande i förbättringsarbete och rotorsaksanalyser.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har teknisk utbildning, helst med praktisk inriktning som grund. Goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, materiallära och automation är meriterande. Yrkesmässigt bör du ha några års erfarenhet av industriarbete, helst från mekanisk tillverkningsindustri. Är du dessutom noggrann, ansvarsfull och har egen drivkraft för ständiga förbättringar, ja då har du goda förutsättningar till att vi kommer trivas tillsammans.

Norma som företag
Norma tillverkar ammunition för jakt och skytte och är marknadsledande i Europa. Produkterna säljs globalt i över 40 olika länder och all tillverkning sker i fabriken som ligger i Åmotfors, i västra Värmland. Den årliga omsättningen är ca 330 miljoner om året. Norma är bland dem som har lägst personalomsättning i hela Sverige. Har du väl börjat arbeta hos oss är chansen stor att du blir kvar.

Norma och Adecco har ett samarbete kring rekrytering av personal till Normas verksamhet i Åmotsfors. Alla ansökningar och frågor ska därför gå till oss på Adecco, då vi hanterar urvalet av ansökningar. Anställningen blir direkt hos Norma. Bifoga CV och personligt brev, samt bifoga en profilbild och besvarar frågorna i videointervjun.
Jobbfakta
Ort
Eda
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.