Maskinist till Sundstabadet

Om jobbet

Sundstabadet invigdes december 2013 och är en av landets modernaste badanläggningar. För att framgångsrikt driva verksamheten söker vi nu en duktig maskinst. Utöver Sundstabadets verksamhet så arbetar du och dina kollegor i dagsläget på schema med arbetet i Sundsta Idrottshus, Vålbergs Sim- och Sporthall samt Parkbadet Kronan. I tjänsten ingår därför även fastighetsskötsel och service gentemot gäster så som allmänhet och föreningsliv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en praktisk gymnasieutbildning inom tex styr- och regler- eller processteknik, annan utbildning som tillsammans med erfarenhet till exempel som driftoperatör, kan också komma att prövas som likvärdig. För att på bästa sätt kunna arbeta i processanläggningen är du mekaniskt bevandrad och tekniskt intresserad. Du har självklart god datavana då en viss del av arbetet sker med datorn som verktyg. Har du sedan tidigare erfarenhet av vattenrening så är det meriterande, svetskunskaper likaså. Arbetet är delvis fysiskt, därför är det självklart att du har god fysik och gärna rycker in där det behövs. Du är inte höjdrädd och är också van att arbeta på hög höjd. Som person är du en ordningsam, självgående problemlösare som gärna arbetar i grupp. Arbetet innebär att du måste vara duktig på att ta egna initiativ och lösa problem innan de uppstår. I din roll kommer du att ha mycket kontakt med gäster vilket du är bekväm med och uppskattar. Eftersom verksamheten bedrivs på flera anläggningar är B-körkort ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla eller ring Stephan Hammar, 054-540 00 00

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet. Anläggningen Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller njutning i den toppklassiga relaxavdelningen. Våra målgrupper är 89 000 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad. Under fjoråret lockade anläggningen till sig 400 000 besök.