Lokalvårdare

Om jobbet

Lokalvården sker delvis i badmiljö men städning av idrottshallar, omklädningsrum och övriga inomhusytor ingår också. Du kommer, förutom lokalvård, också att arbeta med schemaläggning, vikariekoordinering och kvalitetsuppföljning. För att nå bästa resultat utvecklar du tillsammans med dina arbetskamrater rutiner och arbetssätt. Viss del av tjänsten kan ske i annan arbetsgrupp än lokalvården, så som till exempel i receptionen. Anställningen är schemalagd över verksamhetens öppethållandetider.

Kvalifikationer
Vi söker nu erfaren och utbildad lokalvårdare(SRY, PRYL eller likvärdig utbildning är önskvärd) med vana att jobba strukturerat med hög kvalitet. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med kvalitetsuppföljning och schemaläggning. Du har en positiv attityd, kan jobba självständigt och är villig att arbeta och lära dig nya saker. Du gillar att möta anläggningens kunder och att dagen innebär ändrade förutsättningar och arbetsuppgifter är inget problem för dig. Du behärskar svenska väl i tal och skrift samt engelska och gärna ytterligare språk i tal, självklart har du god datorvana. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Mejla eller ring Stephan Hammar, 054-540 00 00

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet. Anläggningen Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller njutning i den toppklassiga relaxavdelningen. Våra målgrupper är 89 000 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad. Under fjoråret lockade anläggningen till sig 400 000 besök.