Logoped, logopedmottagningen i Värmland

Om jobbet

På Logopedenheten har vi ett brett uppdrag som innefattar utredning och behandling av tal- och språkstörning, röststörningar, stamning, läs- och skrivsvårigheter, dysfagi samt tal- och språkstörningar av neurologiskt ursprung. I uppdraget förekommer även föreläsningar, handledning såväl inom landstinget som mot andra intressenter, skolor, äldreomsorg etc. och deltagande i team kring olika sjukdomstillstånd och dysfunktioner. Verksamhetens strävan är att kontinuerligt utveckla form och innehåll i utredning och behandling samt att förfina förhållningssätt, bemötande och omhändertagande. Enheten har utarbetat vårdprogram för flera diagnosgrupper. Placeringen är Logopedmottagningen i centrala Karlstad. Då vi är en länsövergripande verksamhet kan resor i tjänsten bli aktuella. Vi söker två logopeder för graviditetsvikariat perioden februari 2017 - februari 2018.

Kvalifikationer
Legitimerad logoped. Erfarenhet av områdena barnspråk, dyslexi samt afasi och dysfagi är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god förmåga att arbeta såväl självständig som i grupp. Andra viktiga egenskaper är flexibilitet samt gott bemötande mot patienter, anhöriga och kollegor.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Inger Gustavsson, enhetschef/leg logoped, 054-61 95 65

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Logopedenheten är verksam över hela länet. Vi har mottagningar och konsultverksamhet i Arvika, Filipstad, Karlstad, Kristinehamn, Säffle och Torsby. Vi är drygt 15 anställda, logopeder och vårdadministratörer.