Logistiker/Planerare sökes

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du jobba deltid eller ha ett extrajobb vid sidan av annan sysselsättning? Är du dessutom strukturerad och tycker om att planera så kan detta vara jobbet för dig!
Vi söker nu en person som vill arbeta som logistiker hos vår kund inom stålindustrin. Uppdraget är på deltid och du ska kunna hoppa in extra vid behov för att avlasta ordinarie personal. Vår kund är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av stålprodukter som balk, stång, rör, armering, plåt, rostfritt, aluminium, verktygsstål och legerat konstruktionsstål.

Vi söker dig som vill arbeta med logistik och planering. Det är en fördel om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter samt har relevant utbildning för tjänsten. Då detta är ett konsultuppdrag kommer du vara anställd av oss och uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget
  • Du ska ha relevant erfarenhet eller utbildning inom logistik.
  • B-körkort och tillgång till bil är ett krav
Det är viktigt att du som söker tjänsten har god kommunikativ förmåga. Tidigare erfarenhet av kundservice, administration och planering är mycket meriterande. Som person bör du vara strukturerad, noggrann och målinriktad samtidigt som du har förmågan att arbeta i ett högt tempo. Om du dessutom ser problemlösning som en rolig utmaning i det dagliga arbetet kommer du att trivas i rollen som logistiker.
Jobbfakta
Ort
Storfors
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!