Leg psykolog/PTP-psykolog, vuxenhabiliteringen i Värmland

Om jobbet

Placering i Karlstad. Resor inom länet ingår i tjänsten. Vi är fem psykologer som arbetar här. Vi upplever att ingen dag är den andra lik. Vi möter ständigt nya utmaningar i samtal med klienter och personal. Som psykolog inom Vuxenhabiliteringen får du ett självständigt och omväxlande samt stimulerande arbete. Arbetet innefattar utrednings- och behandlingsarbete till vuxna med funktionsnedsättning. En del av arbetsuppgifterna består av stöd, rådgivning och konsultation till personal och anhöriga. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner inom vuxenhabiliteringen, annan personal och andra myndigheter. Metod- och utvecklingsarbete ingår också i arbetsuppgifterna. Tillsammans med verksamhetens övriga psykologer diskuteras gemensamma yrkesfrågor. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.liv.se/vuxenhabilitering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg psykolog/PTP-psykolog. Erfarenhet och kompetens inom habiliteringens målgrupper är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom habilitering eller närliggande verksamheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där förmågan och viljan till samverkan med andra är viktig. Körkort är önskvärt.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Susanne Lindell, enhetschef, 054-61 40 92

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vuxenhabiliteringen i Värmland är en länsövergripande verksamhet där personalen består av olika professioner som kuratorer, psykologer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, habiliteringsassistenter, arbetsterapeuter, logopeder, dietist och läkare. Verksamheten ska genom habiliteringsinsatser tillgodose behov hos vuxna personer med utvecklingsstörning, autismspektrumstillstånd, förvärvad hjärnskada som medfört begåvningsmässigt funktionshinder samt till vuxna med rörelsehinder efter skada eller sjukdom i tidig ålder. Vi arbetar i tvärprofessionella team vilket gör att vi ständigt kan lära av varandra. Arbetet på Vuxenhabiliteringen ger goda möjligheter till yrkesmässig fortbildning samt intern kompetensutveckling.