Leg psykolog, psykologenheten, Arvika

Om jobbet

Landstingets psykologenhet har många olika uppdrag inom hälso- och sjukvården. Detta medför möjligheter att kombinera olika uppdrag samt att uppdragen för psykologen kan förändras över tid. Psykologenheten består för närvarande av 15 leg psykologer. Efterfrågan på våra tjänster är stor och därför söker vi nu legitimerad psykolog för uppdrag inom vår verksamhet. För närvarande är det enheten för stressrelaterad ohälsa i Arvika som behöver förstärkas med en leg psykolog. På enheten för stressrelaterad ohälsa arbetar psykologen i huvudsak med gruppbehandling i multimodala team bestående av psykologer, sjukgymnaster, läkare och vårdadministratör. Psykologens arbetsuppgifter är förutom det fortlöpande teamarbetet att genomföra bedömningssamtal, leda samtalsgrupper tillsammans med psykologkollega samt utföra individuella uppföljningssamtal. Verksamheten arbetar med patienter från stora delar av länet och har mottagningar i Arvika och Karlstad.

Kvalifikationer
Vi söker en leg psykolog. Vi lägger vikt vid klinisk erfarenhet, särskilt av att ha arbetat med behandling och gruppbehandling. Eftersom arbetet bygger till stor del på teamarbete så är en god samarbetsförmåga en egenskap vi söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna-Lena Flygare, enhetschef, 054-61 73 96

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Välkommen till Landstinget i Värmland!