Lärare till Hagaborgsskolan

Om jobbet

Tjänsten är en delad tjänst där du har både ansvar för undervisning i årskurs 1 (10%) och årskurs 3 (20%) samt resterande del av tjänsten som resurslärare. Du tillhör arbetslaget för årskurs 3.

Kvalifikationer
Grundskollärarutbildning och lärarlegitimation. Goda kunskaper inom IKT och arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Anna Hjärpe, 054-540 36 80

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Hagaborgsskolan är en F-3 skola som ligger i de centrala delarna av Karlstad. På Hagaborgsskolan prioriteras arbete med läs- och skrivutveckling samt engelska. Skolan präglas av en stark strävan att utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån styrdokument och politiska beslut. Vi arbetar med ständig utvärdering i syfte att förbättra vår verksamhet. Just nu deltar vi i ett projekt som heter Skriva sig Till Lärande, som är en modell för språkutvecklande arbetssätt i kombination med digitala verktyg.