Lärare åk 1-6 till Hultsbergsskolan

Om jobbet

Anställningen innebär sedvanliga uppgifter som lärare i åk 1-6 med undervisning på både låg- och mellanstadiet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare för undervisning i svenska, matematik och svenska som andra språk. I ansökan ska tydligt framgå vilka ämnen sökande har lärarlegitimation i. God samarbetsförmåga till arbetet i arbetslag. Vilja och förmåga att medverka i skolutvecklingsarbete. Mycket stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper. Goda vitsord kring ledarskap i klassrummet och kommunikation ses meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Christer Falkmar, 054-540 30 38

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Hultsbergsskolan är en F-9 skola med cirka 470 elever.