Lärare åk 1-6 till Hultsbergsskolan

Om jobbet

Anställningen innebär sedvanliga uppgifter som lärare i åk 1-6 med undervisning främst förlagd till de yngre åren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare för undervisning i svenska, matematik och svenska som andraspråk I ansökan skall tydligt framstå vilka ämnen sökande har lärarlegitimation i. God samarbetsförmåga till arbetet i arbetslag. Vilja och förmåga att medverka i skolutvecklingsarbetet. Mycket stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper. Goda vitsord kring ledarskap i klassrummet och kommunikation ses meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Mejla eller ring Christer Falkmar, 054-540 30 38

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Hultsbergsskolan är en F-9 skola med cirka 470 elever.