Lärare/ Lärare i fritidshem/ Fritidspedagog till Stockfallets skola

Om jobbet

Du kommer att arbeta som resurslärare tillsammans med en klasslärare i åk 3 under skoltid och på fritidshem under eftermiddagstid.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation eller examensbevis är ett krav. Du bör ha erfarenhet av barn i komplicerad undervisningssituation eller utbildning inom specialpedagogik. Du behöver vara en tydlig pedagog som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor, barn och vårdnadshavare. Det är en merit om du kan använda tecken som stöd

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Iréne Lidström, 054-540 3456

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Stockfallets skola har ca 135 barn och är idag en F-4 skola. Skolan kommer att utökas de två kommande åren för att bli en F-6 skola.