Lågstadielärare Skattkärrsskolan

Om jobbet

Som lärare i åk 1 så kommer du i samarbete med en fritidspedagog att leda det pedagogiska arbetet i klassen. Du tillhör ett arbetslag som har väl utvecklade strukturer för planering, genomförande och utvärdering.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Johan Wisenius, 054-540 36 35

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Skattkärrsskolan är en F-6 enhet som är belägen strax öster om Karlstad. På skolan går det 400 elever och 280 av dem går på något av skolans fritidshem. Kommunikationen mellan Skattkärr och Karlstad är god med många bussturer och motorväg.