Lågstadielärare Kvarnbergsskolan

Om jobbet

Tjänsten är att vara klasslärare i åk 2. Som lärare på Kvarnbergsskolan ingår du i ett arbetslag. Du arbetar under dagen i nära samarbete med fritidspedagoger och lärare och ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet. Kvarnbergsskolan strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar.

Kvalifikationer
Din ämneslegitimation ska tydligt framgå i din ansökan. Vi lägger stor vikt vid kommunikativa egenskaper samt din förmåga att leda och undervisa grupper.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Rune Jacobsson, 054-540 30 31

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Kvarnbergsskolan är en expansiv F-6 skola med ca 260 elever.