Konstruktör till attraktiv arbetsgivare i Karlstad!

Om jobbet

Är du konstruktör och är redo att ta ett nästa steg i din karriär? Vill du jobba hos en av Karlstads mest attraktiva arbetsgivare? Läs vidare här!

Dina arbetsuppgifter

Som maskinkonstruktör hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta:
 • Ta fram layouter på maskinkonfigurationer
 • Uppgift att ta fram tillverkningsunderlag (ritning och stycklista) utifrån layout. Ansvar för planering och teknik inom det egna ansvarsområdet samt att leda 1-3 konsulter inom detsamma.
 • Konstruktion av kundanpassade komponenter och nya produkter och lösningar
 • Leda och driva problemlösning, förbättringsarbete och avvikelsehantering.
 • Ansvar för att ta fram och underhålla tekniska krav inom eget ansvarsområde
 • Leda och/eller delta i produktutvecklingsarbete
Din profil

Skallkrav
 • Högskoleingenjör inom maskinteknik, alternativt gedigen arbetslivserfarenhet inom maskinkonstruktion
 • Minst 3 års erfarenhet av mekanikkonstruktion
 • God CAD-vana
 • Gedigen teknikkunskap om mekaniska konstruktioner, material, tillverkningsteknik mm
 • Behärskar engelska i tal och skrift
Meriterande
 • Konstruktion i Catia V5/V6
 • Projektledning
 • Root Cause Analysis
 • Erfarenhet från konstruktion av modulariserade produkter
Personlighet:
Stor vikt kommer att läggas på dig som person och ditt genuina teknikintresse. Du som söker brinner för att lära dig ny teknik och avancerade produkter. Du har ett driv att utvecklas och har en god förmåga att tänka "utanför boxen". Du gillar att arbeta i ett högt tempo, är vetgirig samt trivs att arbeta i team med internationella kontakter. Vidare är du en god kommunikatör som trivs att arbeta i en miljö där det uppmuntras att ställa frågor och komma med nya idéer och förslag. "Långa" arbetsuppgifter varvas med "korta" snabba insatser och omplanering och omfördelning av resurser (i samråd med gruppchef) är en vanligt förekommande del i arbetet. För att hantera arbetet väl krävs en fallenhet för att skapa struktur och att dokumentera kontinuerligt.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Tjänstgöringsort: Karlstad

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: December

Urval och intervjuer hålls löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Du är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Moa Jäder vid eventuella frågor: 0707-663955
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Konstruktör
Kontakt

Ring Moa Jäder, 0707663955

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är en internationellt etablerad aktör inom tillverkande industri. De befinner sig i en expansiv fas och du kommer att ges möjlighet att arbeta hos en attraktiv arbetsgivare med utmanande uppgifter och trevliga kollegor

Konstruktionsgruppen präglas av bra stämning och hjälpsamma kollegor där det är lätt att komma in som ny. Det finns mycket god kompetens inom konstruktions ansvarsområden, de har en stabil stomme med erfarna konstruktörer/projektingenjörer.

Mer information om kunden och tjänsten fås vid intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.