Köksansvarig Väse Skola

Om jobbet

Sedvanliga uppgifter i kök, köksanavarig ansvarar också för egenkontroll, varuinköp, samt att de angivna riktlinjerna följs. Man ansvarar också för matens kvalitet och kökets ekonomi. Man ska också ha en vilja att driva kökets utveckling framåt.

Kvalifikationer
Datorvana är önskvärt, även grundkunskaper i kostdataprogrammet mashie. Karlstad kommun jobbar med krav och eko. Det är nödvändigt att vara väl insatt i vad detta innebär och ha ambition och vilja att fortsätta utveckla köket inom detta. Väse Skolas kök blev Kravcertifierat under Augusti 2016.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Andreas Sjöblom, 070-0010579

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Väse skola är en liten skola med eget produktionskök. Man producerar idag cirka 200 portioner/dag.