Kock/kallskänka

Om jobbet

Vi söker ett flertal kockar/kallskänkor på hel- och deltid till Sundstabadets cafeteria/Kafé Källan. I tjänsterna ingår alla i restaurang och café förekommande arbetsuppgifter. Du kan och utför gärna även kassaarbete, försäljning av mat, diskning och städning. Verksamheten är i ständigt utveckling och som medarbetare förväntas även ett stort engagemang i att utveckla konceptet. Anställningarna är schemalagda över verksamhetens öppethållandetider.

Kvalifikationer
Är du pigg och glad, samt att du självklart sätter gästen i fokus, då passar du in i vårt team! Periodvis har vi besökstoppar, framför allt under helger och lov, därför är det önskvärt att du som söker arbetet har hög stresstålighet och servicekänsla. Du har relevant yrkesutbildning och gärna några års erfarenhet av restaurangbranschen. Vi ser gärna att du har dokumenterad kassa- och datavana. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Kontakt

Mejla eller ring Stephan Hammar, 054-540 00 00

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet. Anläggningen Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller njutning i den toppklassiga relaxavdelningen. Våra målgrupper är 89 000 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad. Under fjoråret lockade anläggningen till sig 400 000 besök. Sundstabadets cafeteria och Kafé Källan serverar lunch, lättare rätter och fika. Verksamhetens målsättning är att så mycket som möjligt av utbudet görs på plats i något av anläggningens två kök. Kafé Källan finns i Sundstabadets Njuta-del (relaxavdelningen) och uppdraget där innefattar även värdskap för relaxavdelningen och konferenslokalen Tjärnen.