Kock/ekonomibiträde Skolområde öst

Om jobbet

Du kommer att arbeta i skolkök med tillagning av mat till skola och förskolor. Arbetet innebär bla: - matlagning - servering i skolrestaurang - salladsberedning - portionering/packning - diskning/städning.

Kvalifikationer
Du skall vara utbildad kock eller ha dokumenterad erfarenhet av arbete i kök. Gärna minst 3 års erfarenhet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Kontakt

Ring Bernt Thyrell, 054-5403704

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Du blir anställd som kock/ekonomibiträde i SO öst som vikarie och kommer att jobba där det behövs för dagen. De dagar det inte är någon frånvaro i något kök kommer du hoppa in som resurs i något kök.