Juniora dataingenjörer sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en nyexaminerad dataingenjör som vill ta ditt första kliv in på arbetsmarknaden? Vi har jobbet där du får möjlighet att testa dina kunskaper och utvecklas vidare inom ditt område!
Vår kund, Tieto, är Nordens största IT-tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar, både för näringsliv och offentlig sektor. Nu vill de utöka sitt team av utvecklare med nya talangfulla ingenjörer.

I arbetet som utvecklare kommer du att arbeta med inbyggda system, programmering och scriptspråk. Vårt kundföretag erbjuder en god företagskultur med många kompetenta medarbetare, med andra ord, en drömstart för den nyfikna ingenjören!

Vi ser gärna att du har någon form av ingenjörsutbildning inom data eller elektronik. Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet som ingenjör. Som person drivs du av ny kunskap och har ett gediget intresse för programmering

Tjänsten är i Karlstad och du kommer arbeta som konsult, vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta på plats hos Tieto. Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag till fredag 8-17.

Då vår kund erbjuder stora utvecklingsmöjligheter finns det god chans att på sikt bli övertagen till kund. I framtiden har du möjlighet att jobba såväl nationellt som internationellt.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som:
  • är utbildad ingenjör inom data eller elektronik
  • har erfarenhet av C/C++
  • har goda kunskaper i engelska - är positiv och initiativrik
Det är även meriterande om du har ytterligare erfarenhet av C-programmering. Vid eventuell ansökan till denna tjänst, lista de programmeringsspråk du behärskar och skriv utförligt vilka kurser du läst under din studietid. Passar beskrivningen in på dig? Verkar tjänsten intressant och spännande? Om ja, sök tjänsten omgående då rekrytering sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!