Junior utvecklare inom inbyggda system till utmanande projekt i Karlstad

Framtiden · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Är du en data- eller elektroingenjör som vill jobba med C-programmering i spännande projekt som ligger i teknisk framkant? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund i Karlstad kommer du huvudsakligen att jobba i team på kontoret med mjukvaruutveckling inom inbyggda system. Teamet består av 6-8 personer och arbetssättet är agilt. Du kommer delta i projekt som befinner sig i teknikens framkant och få chansen att utveckla dig vidare tillsammans med erfarna kollegor. Du får delta i projekt inom Telecom branchen.

Vi söker dig som är en driven och engagerad mjukvaruutvecklare av inom inbyggda system och som tillsammans med vår kund vill vara med och ta fram nya produkter! Som utvald kommer du att få arbeta med spännande projekt med stor variation i vardagen.

På grund av hög beläggning och en mycket positiv orderingång söker vi nu dig som kan identifiera sig med beskrivningen: initiativrik, öppen, ansvarstagande och väldigt teknikintresserad. Stor vikt kommer att läggas vid dig som person - du brinner för teknik och välskriven kod och har alltid kundens bästa för ögonen. Du är en person som trivs i en konsultativ roll där prestigelöshet och affärsmässighet värderas högt.

Din profil

Skallkrav
  • Genom data- eller elektroingenjörsutbildning, alt. civilingenjörsutbildning med inriktning data- eller elektroteknik erhållit goda kunskaper inom C, C++, inbyggda system och realtid, samt HW-nära programmering.
  • Fallenhet och genuint intresse av att jobba med realtidsprogrammering och utveckling av tidskritiska system.
Meriterande:
Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från inbyggda system och utvecklingsuppgifter med kompetenser inom programvaruverifiering, Script-språk, digitalkommunikation och/eller Git/Gerrit/Jenkins.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Moa Jäder, 0707-663955

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med verksamhet och kunder i hela världen. Företaget erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och i utvecklingen av produkter och IT-system.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.