IT-konsult inom mobilitetslösningar

Conneqted · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Vi söker en IT-konsult. Vill du vara en del av vårt team?

Som IT-konsult hos oss får du möjlighet att utvecklas och jobba med spännande uppdrag inom en snabbt föränderlig bransch. Du kommer att arbeta med IT-lösningar kopplat till smartphones, tablets och mobilappar. Dels som rådgivare inom strategi- och teknikval, dels med ansvar för att implementera, integrera, förvalta och ge support.

Är du en driven IT-konsult som har koll på det senaste och som drivs av att bidra till förbättringar? Har du dessutom god kunskap om hur företags IT-infrastruktur är uppbyggd? Då kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande jobb med stora möjligheter att påverka din egen vardag.

Din profil
Du har erfarenhet av att arbeta med IT-infrastruktur. Det är meriterande om du har kunskap inom områdena IT-säkerhet, mobilappar, klienthantering och Linux-operativsystem.

Personliga egenskaper
Du är innovativ och lösningsorienterad med god kommunikativ förmåga och du arbetar bra både på egen hand och tillsammans med andra. Du strävar efter att alltid hitta den bästa lösningen för kunden. Vi värderar lyhördhet, servicekänsla, driv och engagemang högt eftersom det skapar goda relationer både med kollegor och kunder.

Villkor
Tillträde: Snarast möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse

Urvalsprocessen sker löpande.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan via e-post till jobb@conneqted.se.

Vid frågor, kontakta Roger Lövgren.
Mobil: 070-589 00 06
E-post: roger.lovgren@conneqted.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Roger Lövgren, 070-589 00 06

Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Conneqted är ett IT-tjänsteföretag med specialistkunskap inom Enterprise Mobility. Vi hjälper företag, kommuner och myndigheter att lyckas med sina mobila arbetssätt. Vårt team har mångårig erfarenhet från branschen och vi brinner för att hitta nya och effektivare lösningar som gör våra kunder vassare. Därför drivs vi av vår nyfikenhet och spanar alltid framåt. Vi strävar efter att vara en oberoende rådgivare - för varje kund.


Hitta hit

Visa var