Ingenjör till konstruktör- och utvecklaruppdrag

Om jobbet

Vill du utvecklas i en konstruktörsroll och vara med i utvecklandet av produkter i 3D-konstruktion? Söker du en flexibel och varierande arbetsmiljö där du får arbeta i projekt med produktutveckling, säljstöd och kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig, när vi nu söker en konstruktör till ett heltidsvikariat.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en konstruktör till ett heltidsvikariat. I rollen som konstruktör kommer du arbeta på en utvecklingsavdelning för tekniska produkter med marint tema.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du att arbeta med projektbaserat utvecklingsarbete i 3D-konstruktioner, där du uppgraderar såväl existerande som nya produkter. Du arbetar i ett team med ett tätt samarbete. På sikt kommer du att driva dina egna projekt. Jämte utvecklingsarbetet kommer du att arbeta som tekniskt säljstöd med kundkontakt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med 3D-konstruktion och utveckla produkter i projekt.
 • Arbeta varierande och flexibelt med både mindre och större kundbeställningar.
 • Arbeta mot en internationell marknad.
 • Kontinuerligt vara med på möten och ha god kontakt med både kollegor och kunder.
Tjänsten passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter i högt tempo där teknisk konstruktion och utveckling i 3D står i fokus. Du arbetar gärna i projekt tillsammans med ditt team, samtidigt som du har förmågan att självständigt driva ditt eget arbete framåt. Du har en god kommunikativ förmåga vilket speglas i kundkontakt och samarbetet med dina kollegor. Du är intresserad av att arbeta varierande i en stor koncern med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleingenjörsexamen, förslagsvis med inriktning inom industriell ekonomi eller produktion.
 • Har körkort B, då resor kan förekomma i tjänsten.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då kommunikation på båda språk förekommer i intern och extern kommunikation.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av arbete inom industri med likvärdig kompetens.
 • Har erfarenhet av arbete med produkter inom 3D-utveckling, förslagsvis inom NX.
Som person är du stresstålig och trivs i att arbeta i högt tempo. Du kan hantera oväntade situationer och kommer på sikt att arbeta med flertalet parallella projekt. Du har en god kommunikativ förmåga och balanserar ett självständigt arbete med att stötta ditt team.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Vikariat.
 • Lön: Timbaserad månadslön.
 • Placering: Kristinehamn, tjänsteresor kan förekomma.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.