Individanpassat talangprogram för en innesäljare till Scana

Om jobbet

Har du utvecklingspotentialen för att axla en stor roll i ett mindre företag? Är du universitet- eller högskoleutbildad inom teknik eller ekonomi med en kommunikativ förmåga? Se hit! Vi söker å Scana Steel Björneborgs vägnar en innesäljare som kommer att få ett individanpassat utbildningsprogram för att nå sin maximala potential!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Scanas räkning en innesäljare. Inom Scana finns många möjligheter till nya utmaningar och utveckling inom företaget. En av deras nuvarande innesäljare har fått en ny tjänst internt och nu söker vi dennes ersättare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Scanas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Scana. Scanas intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du tillsammans med ditt team med representanter från teknik, inköp och logistik att arbeta kundnära. Det är en kommunikativ roll där du dels per telefon, brev och e-mail kommer att föra dialog med kunder. Du kommer även att delta vid kundbesök och i förhandlingar. Innesäljarens arbete träder i kraft efter att Scanas utesäljare sålt in en order.

Som innesäljare kommer du att fungera som ett stöd till segmentschefen och företagets säljteam, bland annat genom att ta fram offertunderlag, prisuppgifter, leveranstider och progressrapporter. Inom ditt ansvarsområde ligger offertframtagning samt registrering av order och förfrågningar. Tjänsten innehåller också delaktighet i budget- och prognosarbete samt upprättandet av för- och efterkalkyler.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram offertunderlag, prisuppgifter och förmedla leveranstider
 • Upprätthålla en god relation med kunder.
 • Vara delaktig i budget- och prognosarbete.
Du kommer att få ta del i ett talang- och utbildningsprogram anpassat efter dig, för att accelerera dig in i din roll som innesäljare. Utbildningens utformning kommer att anpassas efter din erfarenhet och kompetens och ger dig en unik chans att utvecklas i yrkeslivet. Det ger dig även möjligheten att snabbt bygga upp kompetens för att på bästa möjliga sätt lära dig och klara av arbetet.

Talangprogrammet passar dig som är i början av din karriär och letar efter ett roligt och utmanande arbete. Du vill arbeta i team och kundnära och letar efter ett företag som du kan utvecklas inom!

Vi söker dig som

Har en universitet- eller högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi. Du har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska då Scana arbetar på en internationell marknad och kommunikation sker på båda språk. Du har arbetslivserfarenhet av att arbeta inom tung industri och/eller erfarenhet av sälj eller kundtjänst. Du har ett intresse för teknik, ekonomi och kundrelationer och söker efter en möjlighet att få arbeta i en roll som berör alla delar.
 • Universitet eller högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Arbetslivserfarenhet från industriarbete och/eller sälj/kundtjänst.
Det är meriterande om du kan tala och skriva på tyska och om du arbetat i en tjänst med mycket internationella kontakter.

Som person är du serviceinriktad, positiv och trivs med att arbeta i kundnära miljö. Du har förmågan att vara flexibel i ditt arbetssätt och arbetsformer. Tjänsten kräver att du är ordningsam, noggrann och planerad. Du arbetar gärna i team och förstår vikten av att du drar ditt strå till stacken. Du vill alltid utvecklas och lära oavsett om det är från dina kollegor eller genom vårt talangprogram.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid 6 månader med mycket goda chanser till överrekrytering.
 • Placering: Björneborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Industri & Produktion
Ingenjör
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Scana Steel Björneborg AB arbetar med hela produkter och lösningar i stål. De arbetar med produktion, kvalitetssäkring och projektledning. Scana är en av få aktörer som arbetar med att smälta och producera stål, värmehantering och med matchning av stålkomponenter.