Hisstekniker/Hissmontörer sökes till Karlstad

Om jobbet

Midroc Electro i Värmland befinner sig i ett expansivt läge och behöver stärka organisationen ytterligare och söker Hisstekniker och Hissmontörer för service, reparation, modernisering och nybyggnation.

Midroc Electro erbjuder dig möjligheten till utveckling, frihet under eget ansvar, flexibla arbetsuppgifter samt en härlig teamkänsla.

Arbetsuppgifter/kompetens


Vi söker dig som är en problemlösare med tekniska kunskaper, som person är du flexibel med en vilja att lära dig olika arbetsuppgifter. Du är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete.

Vi ser även att du är social, utåtriktad samt har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. Du har förmågan att skapa kontakt med andra människor och samarbeta med kunder både internt och externt. Gymnasial utbildning inom el, tidigare erfarenheter av arbete inom hiss är ett krav. Du kommer att utgå ifrån Karlstad som ort.

Övrigt


B-körkort är ett krav

För frågor kring tjänsterna, kontakta Avdelningschef Kenth Andersson,
010-470 78 32.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.
Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

VI FINNS NÄRA DIG

Vi är organiserade i sju divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 400 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.


Hitta hit

Visa var