Grundskollärare 4-9, Frödingskolan

Karlstads kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Vi söker en lärare med legitimation i ämnena samhällskunskap och historia för 4-9. I arbetsuppgifterna ingår det att undervisa dels i sina ämnen men också som resurs på andra lärares lektioner.

Kvalifikationer
Legitimation i samhällskunskap och historia. Goda erfarenheter av att arbeta med elever med annat modersmål än svenska. God vilja och förmåga till att individanpassa undervisningen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Sarah Thorén, 054-540 32 21

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Frödingskolan är en 4-6 skola där vi arbetar efter visionen att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar. Vi är en skola och" vi-tänket" är viktigt.