Fysioterapeut/sjukgymnast

Om jobbet

Sjukgymnasten/fysioterapeuten arbetar i förebyggande, funktionsbevarande och funktionshöjande syfte. Sjukgymnastens/fysioterapeutens arbetsuppgifter är att värdera vårdbegäran och bedöma behov utifrån förvaltningens uppdrag och fastställda arbetsordning. Göra bedömningar, fatta beslut och upprätta vårdplan. Vidta egna åtgärder alternativt ordinera utförandet av åtgärder, i åtgärderna ingår att förskriva hjälpmedel. Utreda behov av förändringar i den fysiska miljön. Följa upp, utvärdera och dokumentera det egna arbetet samt ordinerade åtgärder. Ansvara för handledning, råd, stöd och information i enskilda patientärenden.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet, gärna från kommunal- och/eller landstingsverksamhet. Arbetet ställer stora krav på självständighet samtidigt som du förväntas ha god samarbetsförmåga. Merparten av din arbetstid är förlagd till patientens hem, vilket utmanar din förmåga till kommunikation och flexibilitet. Krav på körkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjukgymnastik & Rehab
Kontakt

Mejla eller ring Anna-Karin Westlund, 054-540 57 58

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor. Hemrehab tillhör organisatoriskt vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde hemvård. Hemrehab består av två enheter som geografisk är uppdelade i öst och väst. Förutom sjukgymnaster/fysioterapeuter och arbetsterapeuter finns här också kommunens hjälpmedelsverksamhet. Enheterna erbjuder rehabilitering i hemmet till kommunmedborgare inom såväl ordinärt som särskilt boende samt personkretsen LSS. Vi söker nu sjukgymnaster/fysioterapeuter för tillsvidareanställning samt för vikariat.