Fysioterapeut, primärvårdsrehabiliteringen västra Årjäng

Om jobbet

På Fysioterapimottagningen i Årjäng arbetar 3 sjukgymnaster/fysioterapeuter med öppenvård. Vi bedriver verksamhet både individuellt och i grupp. Vi arbetar även i team tillsammans med andra yrkeskategorier på vårdcentralen. Du kommer att arbeta med fysioterapeutiska ar-betsuppgifter inom primärvård. Vi har flexibel arbetstid måndag-fredag. Då vi arbetar mycket med hälso-främjande arbete och fysisk aktivitet så vill vi vara goda förebilder. Vi erbjuder därför friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vi erbjuder också goda möjligheter till kompetensutveckling inom yrket utifrån de behov vi ser på mottagningen. Du kommer att få en god, strukturerad introduktion i arbetet och ha tillgång till en egen mentor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg sjukgymnast/fysioterapeut och som har intresse av att arbeta med bedömningar och rehabilitering inom primärvården. Tidigare arbete inom primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är engagerad och tycker om att arbeta med utveckling och förbättringsarbete. Körkort kan komma att krävas. För dig som är legitimerad sjukgymnast erhålls denna titulatur vid anställningen. Ansökningar hanteras kontinuerligt under ansökningstiden.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Årjäng
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjukgymnastik & Rehab
Kontakt

Ring Annika Kjellman, enhetschef primärvårdsrehabili..., 0550-862 69

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om arbetsplatsen

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre - välkommen till Landstinget i Värmland! Primärvårdrehabilitering västra är en verksamhet som tillhör Område Öppenvård. Enheten erbjuder förebyggande insatser samt rehabilitering för att uppnå, eller bibehålla, bästa möjliga funktionsförmåga, ett större oberoende och en god hälsa. Enheten är en primärvårdsenhet som omfattar fysioterapimottagningar i Säffle, Årjäng och Charlottenberg, arbetsterapeutmottagningar i Säffle och Grums, kuratorsmottagning och Minnesmottagning i Säffle. Totalt är vi ca 20 medarbetare. Tjänsten i denna annons är placerad på Fysioterapimottagningen i Årjäng. Vid våra mottagningar möter vi vårdsökande i alla åldrar och i alla faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och god kvalitet är det också viktigt för oss att kunna ge en god service och ett gott bemötande.