Fysioterapeut, primärvårdsrehabiliteringen norra

Om jobbet

Primärvårdsrehabilitering norra är en enhet som tillhör område öppenvård. Enheten bedriver verksamhet vid fysioterapimottagningarna Sunne, Munkfors, Hagfors, Ekshärad och Likenäs samt arbetsterapimottagningarna Sunne och Hagfors. Vi är totalt cirka 12 medarbetare. Vi arbetar med värdegrundsarbete, erbjuder friskvårdstimme och friskvårdsbidrag till våra anställda och har flexibla arbetstider måndag till fredag. Vårt mål för våra patienter är att uppnå, eller bibehålla, bästa möjliga funktionsförmåga, ett större oberoende och en god hälsa. Vid våra mottagningar möter vi vårdsökande i alla åldrar och i olika faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och god kvalitet är det också viktigt för oss att kunna ge en god service och ett gott bemötande. Tekniken går framåt och patienternas behov förändras och för att kunna möta det satsar vi just nu på ett ännu tätare samarbete mellan yrkeskategorier i primärvården. Hos oss får du vara med och forma framtidens hälso- och sjukvård. Arbetsuppgifterna som fysioterapeut är funktionsbedömningar, rådgivning, anpassad fysisk träning och förebyggande insatser individuellt eller i grupp. Du har möjlighet till stöd från kollegor på våra mottagningar, vårdcentralen och Friskvården i Värmland. Vi söker dig som gillar utmaningar och utveckling och som vill vara med och driva arbetet inom primärvården framåt. Denna annons gäller placeringsort Munkfors, Sunne eller Hagfors, det kan komma att ingå tjänstgöring vid två av dessa mottagningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Vi vill att du är flexibel, kreativ och har god samarbetsförmåga samt att du är engagerad och tycker om att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För dig som är legitimerad sjukgymnast erhålls denna titel vid anställning. Körkort kan komma att krävas.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna Jonsson, enhetschef, 0565-475 64

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.