Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Skåreskolan i Karlstad

Om jobbet

Vi söker dig som är flexibel och som har lätt att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du ingår i ett arbetslag där du arbetar tillsammans med grundskollärare och förskollärare. Tillsammans med övriga fritidspedagoger i arbetslaget är er huvuduppgift att ansvara för fritidshemmet och där skapa en meningsfull och aktiv fritid för barnen. Du är väl förtrogen med vårt uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument. Hos dig finns en vilja att tillsammans med kollegor och barn utveckla verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker en medarbetare med fritidspedagogexamen eller examen med inriktning lärare i fritidshem. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Fritidspedagog
Kontakt

Mejla eller ring Monica Johansson, 054-540 35 90

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Skåreskolan är en F-6 skola med cirka 260 elever i Skåre centrum. Skolan genomsyras av gott studieklimat och vår målsättning är att möta alla elever där de är och låta dem utmanas att ta nästa steg. Verksamheten är organiserad i arbetslag med integrerade fritidshem. I närmiljön finns vår utmanande skolskog där vi bedriver en del av vår undervisning både under skoltid och under fritidshemstid.