Förskollärare till Gruvlyckan och Västerstrands förskolor

Om jobbet

Som pedagog på Gruvlyckans och Västerstrands förskolor har du det övergripande ansvaret för barnens välbefinnande och deras rätt att få de förutsättningar som behövs för att lära och utvecklas. Du kommer tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån förskolans styrdokument.

Kvalifikationer
Vi söker dig förskollärare med legitimation som är intresserad av ett lekpedagogiskt arbetssätt och gestaltning. Du är kreativ, initiativrik, relationsskapande, har god social kompetens och ett positivt och professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du ser arbetslaget som en styrka där man kompletterar varandra och lyfter varandras styrkor. Du har ett medvetet förhållningssätt till likabehandlingsarbetet och vill vara med och driva det fortsatta utvecklingsarbetet. Du är en driven och nyfiken person som har god förmåga till självreflektion och analys. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och du har god förmåga att omsätta dem teori och praktik. Du arbetar aktivt för att den reviderade läroplanens mål skall genomsyra verksamheten. Vi ser fram emot att träffa dig!

Tjänsterna kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut tas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Kontakt

Mejla eller ring Petra Samuelsson, 054-540 3010

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder jobb inom förskola, familjedaghem och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Gruvlyckans förskola består av fem avdelningar och Västerstrands förskola har fyra avdelningar. Båda förskolorna har barngrupper med 1-5 år, de ligger centralt med närhet till skog, 4 H gården och bibliotek. Utflykter genomförs regelbundet. Förskolorna har stora utegårdar som erbjuder stora lekytor och lockar till rörelse, lärande och lek. Gemensamt för förskolorna Gruvlyckan och Västerstrand är att vi ger förutsättningar för att barnen ska känna tilltro till sin egen förmåga, utvecklas och växa. Lyhördhet, ett öppet klimat och ett bra bemötande gentemot barn, föräldrar och kollegor skapar trygghet och förtroende.