Förskollärare 100% Stodene förskola, tillsvidaretjänst

Karlstads kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Tjänsten är för närvarande förlagd till en barngrupp med barn i åldrarna 1-4 år. Vi söker dig som brinner för ditt yrke, känner yrkesstolthet och vill vara med och utveckla verksamheten på bästa sätt. Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument. Genom pedagogisk dokumentation synliggör du barnens lärprocesser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen förskollärare/lärare mot yngre åldrar. Du ska vara lösningsfokuserad och se möjligheter i vardagen. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor. Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, din barnsyn och kunskapssyn.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Annica Åsemark, 054-5403569

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Stodene förskola består av fem avdelningar och ligger i natursköna Stodene, cirka 9 km från Karlstad city. (Statsbussar går kontinuerligt och busshållplatsen ligger i anslutning till förskolan)