Feriesamordnare

Om jobbet

Som feriesamordnare har du ansvar för att samordna och utveckla arbetet med feriearbetande ungdom i Karlstads kommun. Du är kontaktperson för elever, föräldrar och arbetsplatser. I tjänsten ingår att matcha ansökningar mot lediga platser, administrera anställningsavtal, timrapporter och betala ut lönerna i Heroma. Tjänsten är placerad på Arbetsmarknadsenheten Jobbcenter och under vinterhalvåret kommer det även att förekomma arbetsuppgifter som arbetskonsulent i Jobbcenters övriga verksamhet.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha personalvetarutbildning eller liknande. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete och tidigare har jobbat med verksamhetssystem som Feriebas och Heroma. Som person behöver du vara serviceinriktad, stresstålig och ha lätt för att samarbeta med andra. Du behöver vara ansvarstagande och självgående i arbetet som feriesamordnare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som arbetskonsulent.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Malin Rådman, 054-5405383

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol - såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.