Fältsamordnare sökes till Karlstad!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som fältsamordnare hos vår kund kommer du att ha stora möjligheter att arbeta i olika sorters uppdrag, allt från mindre begränsade projekt till stora projekt som löper över flera år.
Du kommer att tillhöra geoteknikgruppen i Karlstad som idag består av 5st geotekniker vars största beställare är Trafikverket men de tar även emot förfrågningar från kommuner och industrier. På grund av den stora efterfrågan från beställare så behöver gruppen stöd av dig som fältsamordnare i projekten. Då framför allt på plats där projekten skall utföras.
Exempel på arbetsuppgifter;
  • Uppdatering av fältplaneringsschema.
  • Framtagande av underlag inför fältarbeten.
  • Genomgång tillsammans med fältgeotekniker/borrningsledare inför kommande fältarbete gällande kablar, ledningar, borrprogram, kontaktinformation samt syftet med undersökningen.
  • Framtagande av arbetsmiljöplan samt trafikanordningsplatser.
Det är viktigt att du som fältsamordnare är beredd på att resa i tjänst då du är geoteknikgruppens ögon och öron på fält.

Din profil

Skallkrav;
  • Utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning bygg eller teknik.
  • Då tjänsten kräver en del resor så krävs det att du har en livssituation som tillåter det.
  • Att tala flytande svenska och engelska är ett krav för att lyckas i rollen.
Du som söker den här tjänsten har ett stort intresse för kommunikation och brinner för att göra ett bra jobb. Som person är du även socialt kompetent, ödmjuk och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du har lätt för att hantera många bollar i luften. Andra egenskaper är att du har skinn på näsan och serviceinriktad.

Villkor

Start; Januari
Omfattning; Heltid
Ort; Karlstad
Lön; Enligt Ö.K.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Madelene Höglund, 0761646997

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Företaget erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Företaget är verksamt i 40 länder och har cirka 30 000 medarbetare världen över.

Mer information om vår kund fås vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.