Extrajobb som truckförare

Om jobbet

Är du student och vill få en extra inkomst bredvid dina studier? Har du tidigare arbetat på lager eller inom industriell miljö? Då är vårt extraarbete som truckförare i Filipstadsområdet rätt tjänst för dig!

Om arbetet
Du kommer att få möjligheten att arbeta extra hos någon av våra kunder, vilket betyder att du kommer att köra truck och exempelvis ansvara för att material lastas in och ut från lastbilarna. Såväl arbetstid som arbetsmängd kan komma att variera beroende på vilken kund du arbetar hos.

Om dig
Tycker du det är roligt att köra truck och arbeta inom lager/logistik kommer du att trivas här. Din erfarenhet av liknande arbetsuppgifterna kommer även göra dig till en mycket uppskattad medarbetare då du snabbt kommer in i ditt arbete och gör bra ifrån dig. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och är positiv och samarbetsvillig. Du har en vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och du har en bra medvetenhet kring god kvalité och service.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag i Filipstadsområdet. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk 054-7718552.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Filipstad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Adam Fransson Mörk, 054-7718552

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.