Extrajobb för teknikintresserad student

Om jobbet

Har du ett intresse för teknik och vill jobba extra hos ett av världens ledande it-konsultföretag? Är du student med minst 1,5 år kvar av dina studier? Vi söker dig som vill arbeta extra som fälttekniker under terminerna och heltid under sommaren. Detta jobb ger dig möjlighet att få arbeta praktiskt med något du brinner för samtidigt som du knyter värdefulla kontakter och nätverkar med andra yrkesverksamma!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en student som vill arbeta extra som fälttekniker under terminerna. Vanligtvis innebär arbetet ca 10 timmar/vecka men du ska vara beredd på att det vissa veckor kan bli upp mot 20 timmar/vecka beroende på behovet, samt heltid under sommaren. Vår kund är en av världens största oberoende leverantörer av IT-servicetjänster med verksamhet inom drift och övervakning, underhåll, affärssystem och informationssäkerhet så skicka in din ansökan idag!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos kunden.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas. Vi arbetar därför aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ute hos vår kunds slutkunder med service, felsökning, installation och reparation av PC, skrivare, uttagsautomater och biljettautomater. Resor ingår i tjänsten och du får tillgång till en poolbil. Uppdraget startas med en introduktion och utbildning ledd av seniora fälttekniker.

Arbetet inkluderar bland annat:
 • Service/support av arbetsplatsutrustning
 • Deskside support
 • Installation/ändring av ny utrustning
 • Service/support av serverutrustning
 • Uppföljning av eventuella felanmälningar
Utvecklingsmöjligheter:
För dig med ett genuint tekniskt intresse ger detta arbete dig möjlighet att få utöka din praktiska erfarenhet ute i fält. Du får dessutom tillfälle att knyta värdefulla kontakter och att nätverka med andra branschverksamma.

Vi söker dig som
 • Studerar något IT/Teknik-relaterat på eftergymnasial nivå och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
 • Har bra PC-kunskaper
 • Är händig
 • Innehar Körkort B
 • Har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift, då majoriteten av din kommunikation sker på svenska
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete samt tidigare erfarenhet av att arbetat med service. Det är även meriterande om du har tillgång till egen bil.

Som person är du:
 • Driven
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
Att du är driven visar sig i att du är engagerad och gör allt du kan för att lösa kundens problem. Vi ser det som självklart att du gillar kundkontakt då en stor del av din arbetstid spenderas ute hos kunder. Vidare är du noggrann vilket märks i kvalitén på ditt arbete och att du alltid avslutar dina åtaganden, något som är viktigt då du får stort ansvar över ditt egna arbete. Du har även ett stort intresse för teknik och du är händig i ditt arbete.

Denna tjänst kräver ett utdrag ur belastningsregistret. Detta gör du själv på polisens hemsida. Ansök gärna om utdrag från belastningsregistret snarast möjligt om du är intresserad av tjänsten, då handläggningstiden är två veckor. Ta med utdraget i obrutet kuvert till din intervju.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vår teammail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Omgående

OMFATTNING: Deltid, 10-20 h / vecka. Heltid under sommaren.

PLACERING: Karlstad, men det kan även förekomma visa resor inom Värmland

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Fujitsu är en av världens största oberoende leverantörer av IT-servicetjänster med verksamhet inom drift och övervakning, underhåll, affärssystem och informationssäkerhet. En stor del av deras verksamhet är inriktad mot service och underhåll av IT-system ute i butiksmiljö, banker och kontor.