Extrajobb för student med truckkort

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande med truckkort och söker extrajobb? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu en truckförare som har möjlighet att jobba extra vid behov. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av vanligt förekommande arbete inom lager. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Vi ser långsiktigt på din anställning, förhoppningsvis arbetar du extra hos oss hela din studietid och då även somrar och lov. För att ta sig till arbetsplatsen krävs det att du har körkort och tillgång till bil.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten ska:
  • Vara studernade eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta är ett krav för att du ska kunna arbeta extra hos oss.
  • Ha truckkort med lägst behörighet A1-A4 samt B1-B4
  • Körkort och tillgång till bil krävs för att ta sig till arbetsplatsen.
Du förväntas vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Vidare är du en god lagspelare och är noggrann i det arbete du utför. Det är meriterande om du har arbetat på lager och kört truck tidigare. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande intervjuer och urval!
Jobbfakta
Ort
Storfors
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!