EVRY söker IT-konsulter inom mobilitetslösningar

Framtiden · Data & IT · 10 mars

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniker inom mobilitetslösningar hos EVRY kommer du att tillhöra gruppen Mobile Consulting. Din vardag bjuder på stor variation och spännande utmaningar i form av kundprojekt vars organisation är i behov av dina tekniska lösningar samt kompetens inom området Mobilitet. Som tekniker kommer du att arbeta med den senaste tekniken och ansvara för införande, förvaltning och support av installerad lösning i kundens IT-miljö.

Jobbar du som IT-tekniker idag, har god kännedom om hur företags IT-infrastruktur är uppbyggd, är sugen på en ny teknisk utmaning och få arbeta med den senaste tekniken- då det här jobbet för dig!

I och med den drastiska och spännande utvecklingen som sker inom teknikområdet Mobilitet idag, ställer vi allt högre krav på tillgång till information, produkter och tjänster. Detta både via webb, appar och på valfri mobil enhet. EVRY har mångårig erfarenhet av att erbjuda affärslösningar åt sina kunder inom området Mobilitet. Deras tjänsteerbjudanden omfattar allt från rådgivning kring mobil strategi, e-handelslösningar, apputveckling, mobilanpassade webbplatser, till att bygga mobila arbetsplatsen med säker access till affärskritiska affärssystem.

Framtiden AB har med framgång, sedan 2010 matchat ett flertal, nu anställda, kollegor till gruppen Mobile Consulting. Är du deras nästa medarbetare?

Din profil

Skallkrav:
  • Erfarenhet av att arbeta med företags IT-infrastruktur.
  • Du besitter kompetens inom något eller några av följande områden: nätverkskommunikation, IT-säkerhet, brandväggar, mail collaboration eller servrar.
Personliga egenskaper:
För att passa för tjänsten ska du ha ett genuint intresse för teknik och dess nyttoområden. Du drivs av att hitta den bästa lösningen för kunden och det är viktigt att du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team samt att arbeta mot uppsatta mål.

Villkor

Tillträde: Omgående, med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt ö.k

Denna rekryteringsprocess sker i samarbete med Rekryteringsföretaget Framtiden AB. Frågor om tjänsten hänvisas till Rekryteringsansvarig Elina Petrakos på telefonnummer 0735-168982

Urvalsprocessen sker löpande, skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Elina Petrakos, 0735-168982

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 mars

Om företaget

EVRY är numer ett av de nordiskt marknadsledande bolagen inom området mobilitet och levererar såväl på lokal som global nivå. Mobila lösningar har idag en verksamhetsstrategisk betydelse inom alla typer av företag och organisationer. Kunderna återfinns ofta i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö. EVRY vill vara en av de bästa och mest spännande arbetsgivarna i IT-branschen och här har du möjligheten att bli del av deras team!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.