Engagerad Konsultchef till Office IT-partner i Karlstad

Om jobbet

Office IT-partner i Karlstad är inne i en stark tillväxt. För att vara med och driva arbetet framåt stärks organisationen nu med en driven och engagerad Konsultchef. Du kommer att jobba i en grupp med hög kompetens och stort engagemang, där du ges möjlighet att påverka företagets väg framåt.

Arbetsuppgifter

Som Konsultchef blir du en viktig del i företagets utveckling. Ditt ansvarsområde är främst teknikgruppen som idag består av sex personer. I ditt arbete jobbar du hela tiden med att utveckla och coacha dina medarbetare. Du stödjer både i tekniska frågor men framförallt i att hålla fokus på affärsmässigheten. Du kommer att jobba både internt och ha kontinuerlig kontakt med företagets kunder där du är kontaktytan vid uppföljningar och när det uppstår problem. Du representerar leveransen redan i införsäljningsskedet och givetvis vid uppdragsstart.

I den lokala ledningsgruppen arbetar du konstruktivt med att bidra till ett bra samarbete där man gemensamt driver igenom beslut som gynnnar företagets tillväxt. Du utmanar dina kollegor och ledningen genom att driva teknikavdelningens frågor i relation till övriga avdelningars mål och förväntningar.

Du kommmer även att jobba aktivt som projektledare i vissa större projekt.

Utbildning/erfarenhet

Du kommer att trivas i rollen som Konsultchef hos Office IT-partner om du vill vara med och påverka. Vi tror att du har erfarenhet från en liknande tjänst där du arbetat med tekniska konsluter. Du måste tycka om och förstå de tekniska frågorna likväl som att vårda kundrelationer. Det är viktigt för dig att hela tiden utveckla verksamheten och du drivs av att hitta effektiva lösningar. Du har ett coachande förhållningssätt och tycker om att se dina medarbetare utvecklas. Du ger frihet men förväntar dig också att man levererar.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Office IT-Partner är en av Sveriges största leverantörer av systemintegration och IT-tjänster. Vi vill med engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens skapa ett mervärde för våra kunder. Vi är 400 medarbetare och finns på 39 orter med en omsättning på 1 miljard.