Distriktssköterska/barnsjuksköterska, barnhälsovården, vårdcentralen Grums

Om jobbet

Vi söker en distriktssköterska/ barnsjuksköterska till barnhälsovården , vårdcentralen Grums. Vårdcentralen Grums är en vårdcentral med cirka 6700 listade patienter. Vi bedriver primärvård med ett långsiktigt tänk kring hur primärvården bäst kan formas, för att på bästa sätt möta framtida utmaningar. Arbetsuppgifterna består bland annat av mottagningsarbete, föräldrautbildning och telefonrådgivning. Samverkan med barnmorskemottagningen, öppen förskola och övriga verksamheter i kommunen som jobbar med barn i åldern 0-6 år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/barnsjuksköterska. Vi värdesätter att du är flexibel, engagerad, lyhörd och att du har lätt för att samarbeta med alla yrkeskategorier på vårdcentralen. Det är även av stor vikt att du kan samarbeta med andra aktörer i samhället. Du har ett empatiskt och inlyssnande förhållningssätt. Vi ser gärna att du är positiv till utvecklingsarbete och att du vill medverka i ett självständigt och spännande arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B och tillgång till egen bil krävs.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Gunilla Jonasson, enhetschef, 0555-432 16

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.