CNC-operatör sökes till stålleverantör i Molkom

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som CNC operatör hos vår kund börjar din arbetsdag med att du och dina kollegor har ett uppstartsmöte tillsammans med projektledaren där ni går igenom leveranslistan för dagens arbetspass. Projektledaren tilldelar sedan ordern och vilken maskin man ska arbeta på. Du hämtar ditt material med truck därför är truckkörkort ett krav.
I arbetsuppgifterna ingår skärande och fräsande bearbetning i CNC-styrda maskiner, där du ser till att kvalitetskraven uppfylls. Som ny får du en bred introduktion och en god handledning av någon av dina kollegor som går bredvid dig den första tiden.

Din profil

Skall-krav:
  • CNC-utbildning
  • Truckkörkort B
  • Ha möjlighet att arbeta utifrån följande skiftschema 06.00 - 15.00, 15.00 - 00.30
Meriterande är om du:
  • Kan läsa av och förstå detaljritningar
  • Kan hantera mätdon som mikrometer och skjutmått
Som person vill vi att du är ordningsam och noggrann. Du tycker om när var sak har sin plats och du lämnar alltid din arbetsplats i gott skick efter avslutat pass. Du är en person som har lätt för skratt och du stimuleras av ett arbete där det är "högt i tak".

Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: Skift 06.00 - 15.00, 15.00 - 00.30
Lön: Enligt GFL
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Andrea Meyer, 0723-020131

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Företaget i Molkom är en stålleverantör. De driver en industriverkstad där de bearbetar stålprodukter så som balk, stång, rör, armering, plåt, rostfritt, aluminium och verktygsstål.

Mer information om företaget får du vid en eventuell intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.