CNC-operatör sökes till kund

Om jobbet

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu en CNC-operatör för arbete inom stålindustrin. Har du utbildning och erfarenhet inom detta område kan det vara dig vi söker!
Tjänsten är ett vikariat som pågår fram till nyår med start omgående. Uppdraget är på heltid och kan för rätt person leda till förlängning om behov finns. Vår kund är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av stålprodukter som balk, stång, rör, armering, plåt, rostfritt, aluminium, verktygsstål och legerat konstruktionsstål. Vi söker dig som har CNC-utbildning och som tidigare arbetat som maskinoperatör. Detta uppdrag är en bra möjlighet för dig som vill skapa nya kontakter och få bredare erfarenhet inom ditt yrkesområde. Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av oss och uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget
  • Du ska ha utbildning inom CNC samt praktisk erfarenhet inom området.
  • B-körkort och tillgång till bil krävs för att du ska kunna ta dig till arbetsplatsen.
Som person vill vi att du är noggrann, driven och effektiv i ditt arbete. Du tycker om att ta eget ansvar samtidigt som du har god förmåga att samarbeta med andra.
Jobbfakta
Ort
Storfors
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!