BVC-sköterska, familjecentralen Mörmogård

Om jobbet

BVC- sjuksköterska till familjecentralen Mörmo Gård. Som distriktsköterska på BVC arbetar du bland annat med hälsokontroll av barn 0-6 år, föräldrautbildning, rådgivning och vaccination.

Kvalifikationer
Sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård samt vana från BVC- arbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Åsa Wahlén, enhetschef, 070-639 33 47

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Familjecentralen bygger på samverkan mellan Hammarö Kommun, Landstinget i Värmland och Hammarö Församling. På familjecentralen finns många olika verksamheter under ett och samma tak, såsom öppen förskola, barnhälsovård, barnmorskemottagning, ungdomsmottagning, och fritidsgård. Alla som arbetar på Mörmo Gård jobbar för att främja hälsa och skapa goda förutsättningar för barn, ungdomar och vuxna.