Bussförare Värmland

Om jobbet

Trafikområde Värmland med verksamhet på 18 orter är ett av Nobinas 20 trafikområden i Sverige. Med drygt 600 anställda och 275 bussar ansvarar vi för att varje dag förenkla vardagsresorna för våra kunder i området. Busstrafiken drivs och utvecklas här i samarbete med vår uppdragsgivare Värmlandstrafik.

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus? Då hör du hemma hos Nobina!

Personliga egenskaper och utbildning

Du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel - men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

Våra kunder reser med oss under nästan hela dygnet, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har ett D-körkort och YKB.

Vi erbjuder

Hos Nobina får du en gedigen förarintroduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision "Alla vill resa med oss" och vår affärsidé "Vi förenklar kundens vardagsresor".

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.

Om tjänsterna

Vi expanderar nu och behöver förstärka med ytterligare kompetent personal. Detta kanske är tillfället för just dig! Vi kan erbjuda visstidsanställning och även timanställning . Detta på i stort sett alla våra depåer runtom i länet.

Är du intresserad så registrera din ansökan här! Urval sker löpande. Dock vill vi ha din ansökan senast 170430.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:

Katarina Karlsson, e-post: katarina.karlsson@nobina.se

alt. tel. 054-4001821

Facklig kontaktperson:

Mikael Twilling, SKAF ,

tel. 070-3261524

Ansökan

Sista ansökningsdag:

2017-04-30

Urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport

Mejla eller ring Katarina Karlsson, 054-4001821

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Nobina Sverige är en del av Nobinagruppen, ett av Nordens största persontrafikföretag.

Läs mer på
www.nobina.se