Business Intelligence-utvecklare till attraktivt konsultbolag i Göteborg

Framtiden · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå utav SQL-programmering, utvecklingsprojekt inom SSAS och SSIS, importera, exportera, analysera information samt kravhantering. I början av tjänsten kommer du sitta inhouse och senare kommer du sitta ute hos kund. Du kommer att få en mentor i början av tjänsten.

Din profil

För att vara aktuell ser vi att du är konsultmässig, databaskunnig och har ett driv. Du har kunskap inom infrastruktur, programmering samt statistik. Även någon BI-produkt önskas.

Skallkrav:
  • Högskole-/YH-utbildning/arbetslivserfarnhet inom Business Intelligence, systemvetenskap, statistik, IT-ekonomi eller liknande
  • Kunna någon form av Business Intellligence
Meriterande:
  • Kunskap inom Microsoft BI: SSAS, SSIS
  • Kunskap inom SAS
För att passa i rollen krävs det att du är initiativtagande, social och driven. Vi ser att du har viljan att utvecklas och brinner för området då det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Villkor

Ort: Göteborg
Arbetstid: 8-17
Start: Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Företaget är ett konsultföretag som är specialister på Business Intelligence, Analys och Data Warehouse och erbjuder helhetslösningar till företag.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.