Brandingenjör sökes till attraktivt konsultbolag

Om jobbet

Är du en nyexaminerad brandingenjör som är redo att anta arbetslivet och dess utmaningar? Eller erfaren brandingenjör som söker nya utmaningar? Vill du bli en del av ett väletablerat och attraktivt konsultbolag är detta rätt tjänst för dig. Skicka in din ansökan omgående, urval sker löpande. Välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som brandingenjör hos vår kund kommer du att delta i varierande projekt. Du kommer starta med arbetsuppgifter inne på vår kunds kontor för att snart komma in i arbetet och åka ut på uppdrag hos kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brandskyddsprojektering av byggnader, systematisk brandskyddsarbete, riskhantering vid fysisk planering och inom industrin. Du kommer också arbeta med analytisk dimensionering i form av strålningsberäkningar, analyser och simuleringar. Verktyg som du kommer arbeta i rör sig främst om Office-paketet.

Du har här en stor möjlighet att rikta dig mot det du tycker är roligt. Inledningsvis kommer du att vara med i de flesta delar vår kund arbetar med men du har sedan stor möjlighet att själv påverka vilka delar du vill inrikta dig mot. Vår kund erbjuder också flera olika karriärvägar där du tillsammans med din chef diskuterar vilken väg du vill gå.
Vill du arbeta med brandprojektering och riskhantering är detta rätt tjänst för dig.

Vår kund är en av Sveriges största inom området där det finns kompetenta och erfarna medarbetare som kommer ge dig en rejäl skjuts i karriären. Arbetet sker tätt tillsammans med andra.

Din profil

Är du vår kunds nya brandingenjör?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
  • Är utbildad brandingenjör.
  • Kommunicerar flytande på svenska.
Det är meriterande om du:
  • Har B-körkort.
  • Har en anknytning till orten.
Som person är du initiativtagande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är också utåtriktad och framåt.

Villkor

Start: Årsskiftet
Placering: Karlstad
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser framemot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Säkerhet & Skydd
Kontakt

Ring Madelene Höglund, 0761646997

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar utveckling inom flera olika områden. Bolaget är verksamt i 40 länder och har cirka 30 000 medarbetare i världen, varav 3000 av dem i Sverige. Vår kund arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv och är verksamma inom flera olika branscher och verksamheter. Mer information om kunden ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.