Barnskötare till Västerstrands förskola

Om jobbet

Som pedagog på Västerstrands förskola har du det övergripande ansvaret för barnens välbefinnande och deras rätt att få de förutsättningar som behövs för att lära och utvecklas. Du kommer tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån förskolans styrdokument.

Kvalifikationer
Vi söker dig barnskötare som är intresserad av ett lekpedagogiskt arbetssätt och gestaltning. Du är kreativ, initiativrik, relationsskapande, har god social kompetens och ett positivt och professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du ser arbetslaget som en styrka där man kompletterar varandra och lyfter varandras styrkor. Du har ett medvetet förhållningssätt till likabehandlingsarbetet och vill vara med och driva det fortsatta utvecklingsarbetet. Du är en driven och nyfiken person som har god förmåga till självreflektion och analys. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och du har god förmåga att omsätta dem teori och praktik. Du arbetar aktivt för att den reviderade läroplanens mål skall genomsyra verksamheten. Vi ser fram emot att träffa dig!

Tjänsterna kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut tas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Petra Samuelsson, 054-540 3010

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.